avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Pe dincolo am auzit si ca unii au intrat pentru ca au invatat, nu s-au tinut de net si de-astea...vezi ce oameni seriosi ...eu am invatat 5 luni, si am facut mai putin ca in martie...:">
Asa e blaze....
Vezi daca nu ne vedem de treaba: trebuie doar sa invatam, sa invatam , sa invatam....
Nu dormim, nu vorbim, nu mancam :D ( doar e pierdere de vreme).
Nu-i nimic, in ritmul nostru, in felul nostru, vom gasi si noi " cheita magica ce ne deschide usa....".
O zi buna s-aveti!
Buna dimineata si un weekend placut tuturor.

blaze a scris:

Pe dincolo am auzit si ca unii au intrat pentru ca au invatat, nu s-au tinut de net si de-astea...vezi ce oameni seriosi ...eu am invatat 5 luni, si am facut mai putin ca in martie...:">

Din cate imi aduc eu aminte, Karmina, zz-man, triton s.a. au luat examenul si s-au culturalizat si pe forum, asa ca sfatosi sa ne lase. Nu merita atentia noastra (cred eu).
S-a postat dincolo o grila care mi-a retinut atentia asa ca poate ar fi interesant sa o clarificam

O persoana care determina, cu intentie, o alta persoana sa-l ajute pe autorul unei infractiuni, savarseste:
a) complicitate la infractiunea respectiva
b) instigare la infractiunea respectiva
c) atat complicitate, cat si instigare
Cred ca raspunsul este B, cu referire la
instigarea mediata - unde determinarea are loc prin intermediul altei persoane care:
- daca doar transmite hatararea infractionala devine complice;
- daca pe langa transmiterea hotararii are si o contributie la savarsirea infractiunii devine coinstigator
Daca aveti alte pareri va rog postatile.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)