avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

blacky78 a scris:

pe forumul din noiembrie se impart repartitiile:))
sunt persoane care nu au scris nici macar odata.ce ma enerveaza pe mine "animalele" astea, care nu impartasesc nimic din experienta lor, dar se supara daca nu le spui din a ta.

sa dea Domnu ca la primavara sa reaparem noi pe topicul de martie si sa ne declaram niste note minunate ... :D sa facem noi clasamentul Karmina si sa ne ajutam reciproc la repartitii =D>
In noaptea dintre ani asta va fi dorinta mea :worthy:

Sunt de aceeasi parere cu tine dexia numai ca dupa examenul din primavara desi sunt convins ca vom aparea ca invingatori, as prefera sa pastram asta pt noi aici si nu pe topicul de martie avand in vedere SUBMARINELE si bagaretii in seama care apar dupa un astfel de eveniment. Prefer sa impart bucuria cu voi decat sa isi dea toti ametiti cu parerea si de aceea prefer un loc discret cum este acest topic.

Blacky intrebai de Udrica scanata. Nu cred ca a facut cineva efortul cartea avand doar o luna si ceva de cand e aparuta pe piata.
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
wolfman, utilizator
ne-am refugiat toti aici ca niste naufragiati, dar cred ca la capitolul moralitate si verticalitate suntem clar deasupra unora care au ajuns victoriosi la tarm
Gofy, te-ai apucat de invatat?
nu m-am apucat de invatat, intentionez ca din ianuarie sa fac teste, sa repet teoria, sa citesc mica reforma; momentan nu ma gandesc decat la familie si incerc sa ma abtin desi ma tenteaza sa ma citesc ceva
eu pana luni cel tarziu termin civilul general ... urmatoarele sunt cu realele
referitor la moralitate si verticalitate ... mie mi-a lasat un gust amar cele spuse pe dincolo ... oameni care sub puterea anonimatului dat de un id si-au aratat adevarata fata ... si cand te gandesti ca astfel de oameni (unii frustrati de-a dreptul ... vezi remarca cu trimisul la cratita si pampersi) ajung sa imparta dreptatea si sa hotarasca destinele oamenilor ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)