avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

gofy draga bine ai venit la ferma animalelor :D te rugam sa faci rost de avatar sunt conditii stricte de acces :D sa informezi gasca despre identitatea ta ... ia-i pe rand :)
asa-i :)
Avatarul meu e la aprobare- cred ca la catei dureaza mai mult
rexone a scris:

daxia0022 a scris:

rexone cum stai cu civilul ?ca stiu ca am inceput generalul amandoi
la prescriptie, sper sa o fac azi...am avut si treaba, ca daca nu plec la vanatoare, nu-mi aduce nimeni oasele la cotet!!:D
si colac peste pupaza, am o raceala sau gripa de abia ma misc...acu' trebuie sa plec la parchet :D, ca am luat si penale ... ca tot ma vaitam ca aci n-am experienta:P

sa te faci bine ... si te asteptam cu exemple din practica ca deh ... teoria ca teoria da practica ne omoara ...
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
Rexone, o sa fii catelul penalist!
Vorba lu' Daxia, sa ne mai pui si pe noi in tema despre ceea ce se intampla prin alte ograzi.:D
abia astept sa ma apuc si eu de invatat cum trebuie#-o
acum ma uit la desene cu Barbie...care...de fapt... sunt chiar frumoase...nu te mai gandesti la carti, ci la cura de slabire:D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)