avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Eu nu am gasit nici o modificare majora in acest domeniu in ultimii 2 ani, iar dupa rasfoirea codului civil si invatat dupa cartea lui barsan nu am intrezarit discrepante. Si cartea mea e tot din 2008.
Problema mea o constituie procedurile modificate recent de lg micii reforme dar merg pe ceea ce am si invat modificarile asa cum sunt ca nu mai am nici un chef sa dau bani pe alte carti. Am deja suficiente ca daca le pun una peste alta ma intrec in inaltime si nici eu nu sunt tocmai mititel.
wolfman a scris:

Buna dimineata pisicute si catei !!
Amara e caffa astazi, dar intrevad o zi relaxanta si plina de penale.

nurki a scris:

... La penalul general am citit dupa Boroi dar nu sunt impacata- cred ca o sa-i cumpar si eu fie pe Udrica, fie pe Mitrica.:D...

Parerea mea sincera este sa il iei musai pe Udrica. Eu acum ca am trecut prin generalul tratat de el sunt mult mai edificat asupra multor chestiuni. Mai mult decat atat Bori (ala penal nu civil) nu prea e agreat avand multe opinii diferite.
Udrica prezinta punctual chestiuni pe care nu le gasesti in Bori sau Mitrica (le-am avut pe amandoua si am ramas la Mitrica) cu ril-uri si decizii ale ICCJ (nu spune exact in toate cazurile ce ril sau ce decizie dar eu le-am regasit prin asemanare cu jurisprudenta citita de mine) cu alte exemple din practica judiciara a ICCJ si a altor instantelor penale, plus unele chestiuni procedurale. Insa nu este suficient Udrica.
Eu l-am combinat cu Mitrica si merge uns. Pe de alta parte un amic merge pe Udrica si Bori si zice ca e multumit asa ca fiecare cum poate.

O zi buna si spor sa aveti.
L-am comandat si eu pe Udroiu. Pare bun daca zici ca are si ril-uri si decizii ale ICCJ, mai ales ca practica judiciara la penal am facut-o varza:(( ca in martie de altfelX-(
Dupa ce termin cu procedura civila, o sa trec la penal si pun mai mult accent pe practica judiciara si ril-uri
wolfman la fel zic si eu udrica+mitrica=combinatia ideala la penal general
udrica+tudorica=penal special si desigur jurisprudenta, grile si spete
pe dincolo tot apar oameni care ne impartasesc din stiinta lor de carte si de abordare a materiei, mi se zburleste parul pe spate ... toata lumea a avut reteta magica combinata cu o gramada de ponturi si chichite preluate de la noi ...
am reusit sa dau de magiunel ... ni se alatura si el :))
scarlet - la reale e suficient ce ai plus ti-as recomanda notele de curs ale lui Boroi si Pivniceru - puncteaza aspectele esentiale, plus mai este si in cursul selectiv de civil al lui Boroi...
Udrica are niste grile de sta mata in coada ... iti pun mintea la contributie de numa...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)