wolfman a scris:
Buna dimineata pisicute si catei !!
Amara e caffa astazi, dar intrevad o zi relaxanta si plina de penale.
nurki a scris:
... La penalul general am citit dupa Boroi dar nu sunt impacata- cred ca o sa-i cumpar si eu fie pe Udrica, fie pe Mitrica.:D...
Parerea mea sincera este sa il iei musai pe Udrica. Eu acum ca am trecut prin generalul tratat de el sunt mult mai edificat asupra multor chestiuni. Mai mult decat atat Bori (ala penal nu civil) nu prea e agreat avand multe opinii diferite.
Udrica prezinta punctual chestiuni pe care nu le gasesti in Bori sau Mitrica (le-am avut pe amandoua si am ramas la Mitrica) cu ril-uri si decizii ale ICCJ (nu spune exact in toate cazurile ce ril sau ce decizie dar eu le-am regasit prin asemanare cu jurisprudenta citita de mine) cu alte exemple din practica judiciara a ICCJ si a altor instantelor penale, plus unele chestiuni procedurale. Insa nu este suficient Udrica.
Eu l-am combinat cu Mitrica si merge uns. Pe de alta parte un amic merge pe Udrica si Bori si zice ca e multumit asa ca fiecare cum poate.
O zi buna si spor sa aveti.
L-am comandat si eu pe Udroiu. Pare bun daca zici ca are si ril-uri si decizii ale ICCJ, mai ales ca practica judiciara la penal am facut-o varza:(( ca in martie de altfelX-(
Dupa ce termin cu procedura civila, o sa trec la penal si pun mai mult accent pe practica judiciara si ril-uri