avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
iupii ... iupiii ...iupiii...ieeeiiii ... in loc de jucarele pentru dentitie mie mi-au ajuns 5 kile de carti ... mitrache, toader, voineag si codurile cu modificari .... dupa ce voi face baita, incep sa le analizez ...
rexone a scris:

tratatul de pen.special e de Gh.Diaconescu si C-tin Duvac
fiecare infractiune este detaliat tratata, cu parerea prof.x,y, detaliat inclusiv latura subiectiva (vezi discutia de azi de la ultraj), cu exemple din practica, decizii, ril-uri etc.etc.
am deschis c.proc.civ. la citare si am vazut deja modificari....
poate imi aduce mosul si un tratat de proc.pen....
dupa ce autor invatati realele? eu m-am uitat azi si nu prea mi-a placut ce-am vazut si in plus, erau destul de vechi....
Neata, catelusi si pisicute!
Inseamna ca merita luat penalul special din moment ce are si exemple din practica si ril-uri.
Tratatul meu de drepturi reale daca nu ma insel (ca sunt la servici) e din 2008. E de Barsan
Buna dimineata pisicute si catei !!
Amara e caffa astazi, dar intrevad o zi relaxanta si plina de penale.

nurki a scris:

... La penalul general am citit dupa Boroi dar nu sunt impacata- cred ca o sa-i cumpar si eu fie pe Udrica, fie pe Mitrica.:D...

Parerea mea sincera este sa il iei musai pe Udrica. Eu acum ca am trecut prin generalul tratat de el sunt mult mai edificat asupra multor chestiuni. Mai mult decat atat Bori (ala penal nu civil) nu prea e agreat avand multe opinii diferite.
Udrica prezinta punctual chestiuni pe care nu le gasesti in Bori sau Mitrica (le-am avut pe amandoua si am ramas la Mitrica) cu ril-uri si decizii ale ICCJ (nu spune exact in toate cazurile ce ril sau ce decizie dar eu le-am regasit prin asemanare cu jurisprudenta citita de mine) cu alte exemple din practica judiciara a ICCJ si a altor instantelor penale, plus unele chestiuni procedurale. Insa nu este suficient Udrica.
Eu l-am combinat cu Mitrica si merge uns. Pe de alta parte un amic merge pe Udrica si Bori si zice ca e multumit asa ca fiecare cum poate.

O zi buna si spor sa aveti.
Scarlet24 a scris:
..........Tratatul meu de drepturi reale daca nu ma insel (ca sunt la servici) e din 2008. E de Barsan..........

E mai mult decat suficient. Parerea mea. ;)
wolfman a scris:

Scarlet24 a scris:
..........Tratatul meu de drepturi reale daca nu ma insel (ca sunt la servici) e din 2008. E de Barsan..........

E mai mult decat suficient. Parerea mea. ;)
Chiar daca e din 2008? E ok?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)