avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Salut.
Mie azi mi-au inghetat coada si mustetele de tot.
E un frig pe la birou de nu mai vad.
Vad ca v-ati cumparat noile coduri.
Drept sa spun eu habar n-am ce sa fac ca am probleme daca schimb acum " foile": adica vreau sa zic ca la mine functioneaza bine memoria vizuala si daca " nu mai vad" ce trebe mi-e teama ca n-oi mai retine nici cat am retinut pana acum!:D
Ma mai gandesc....
La penalul general am citit dupa Boroi dar nu sunt impacata- cred ca o sa-i cumpar si eu fie pe Udrica, fie pe Mitrica.:D

Deocamdata abia astept sa ajung acasa, pana nu ma congelez de tot!
tratatul de pen.special e de Gh.Diaconescu si C-tin Duvac
fiecare infractiune este detaliat tratata, cu parerea prof.x,y, detaliat inclusiv latura subiectiva (vezi discutia de azi de la ultraj), cu exemple din practica, decizii, ril-uri etc.etc.
am deschis c.proc.civ. la citare si am vazut deja modificari....
poate imi aduce mosul si un tratat de proc.pen....
dupa ce autor invatati realele? eu m-am uitat azi si nu prea mi-a placut ce-am vazut si in plus, erau destul de vechi....
nurki, chestia cu memoria vizuala o am si eu, le mai colorez, subliniez, dar....la exam.din nov.am insistat sa merg pe ce aveam colorat si....n-a fost bine! cum am retinut niste chestii colorate, imi colorez altele si le retin cu toate noutatile si modificarile....
ma duc sa citesc codul de proc.civ. sa-i vad modificarile....
ati plecat de la serviciu si sunteti in drum spre casa probabil, la ora asta...
Hei toata lumea e in culcus?...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)