avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

mie mi se par simple ... dar nu va luati dupa mine ... sa faceti si daca vi se par simple ca multe au fost simple si le-am ..... #-o
Ai mai gresit la ele? Nu stiu......unele mi se par simle, si gresesc putine dar ma enerveaza ca si cand gresesc....imi dau seama ca am gresit aiurea#-o
Scarlet24 a scris:

daxia0022 a scris:

mie mi se par simple ... dar nu va luati dupa mine ... sa faceti si daca vi se par simple ca multe au fost simple si le-am ..... #-o
Ai mai gresit la ele? Nu stiu......unele mi se par simle, si gresesc putine dar ma enerveaza ca si cand gresesc....imi dau seama ca am gresit aiurea#-o

vorbeam de grilele de la examen
daxia0022 a scris:

Scarlet24 a scris:

daxia0022 a scris:

stiu ca inainte de examen am mai discutat ... dar acum repetand exceptiile de la principul relativitatii efectelor a j, sa retineti ca ICCJ intr-o decizia din anul acesta a introdus simulatia ca exceptie de la relativitatea efectelor - cu toate ca Boroi si majoritatea greilor nu o includ in exceptii reale ...

Simulaţia este una dintre excepţiile de la principiul relativităţii actelor juridice şi presupune operaţiunea juridică prin care, printr-un act juridic public, aparent, se creează o altă situaţie juridică decât cea stabilită printr-un act juridic ascuns, secret, dar adevărat.
Î.C.C.J, Secţia civilă şi de proprietate intelectuală, decizia nr. 434 din 27 ianuarie 2010.
Buna observatie......Si daca va face Boroi subiectele?

In alta ordine de idei, astazi nu mai lucreaza nimeni? Toti sunteti la invatat? Vreau si eu la invatat. Am avut o zi ingrozitoare, dar o sa a ambitioneze mai mult pentru invatat

le dam in cap decizia ICCJ :D
Grila din Gabriela RADUCAN actualizata cu modificarile (sper ca si RIL-urile? din 2010)
Sunt exceptii de la principiul elativitatii efectelor AJC:
A. promisiunea faptei altuia
b. stipulatia pt. altul
c. simulatia
Zice raspuns corect: NUMAI B
nici eu nu siu ce e cu decizia aceea, nu e RIL, pe de alta pare Raducan e formata de boroi - asadar e de inteles.... sper sa nu dea asa ceva la examen pt ca chiar nu as sti ce sa raspund - dar sigur ascontesa-o ...
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
salut!
am vesti prospete....
examenul se va tine ca si pana acum, adica de 2 ori pe an! lasati zvonacii si eminentele lor sa zica ce-or vrea...
mi-am luat codurile proc.si pen. cu ril-uri si mica reforma...sunt ok, toate 30 lei
si, n-am rezistat si am luat si-un tratat de pen.special....o sa va zic de cine si ce contine....dar ma duc intai sa mananc ceva, ca altfel fugaresc toate pisicile din cartier!!!:P

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)