avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

buna dimineata,
ce faceti?? lasati-i pe cei de dincolo, dupa ce termina de impartit posturile o sa posteze ca au auzit ei sigur ca asta a fost ultimul examen organizat...
nu am vazut in librarie barsan, sau era o editie prea veche...
pe aici nu gasesc anumiti autori de care ziceti voi, dar o scoatem la capat;
v-au placut vestile de ieri?:D
Da, vesti bune care anunta luminita de la capatul tunelului

Daxia, aceeasi dorinta cred ca o vom avea toti de pe acest topic....e cea mai arzatoae dorinta a mea. Restul chiar nu mai conteazaB-)
rexone cum stai cu civilul ?ca stiu ca am inceput generalul amandoi
ma intrebam eu de ce-i asa de liniste in curte...acuma inteleg unde au disparut toate animalele...eu fiind Gofy sunt un pic mai inceata asa ca numa dupa sarbatori ma apuc din nou de latrat la luna
daxia0022 a scris:

rexone cum stai cu civilul ?ca stiu ca am inceput generalul amandoi
la prescriptie, sper sa o fac azi...am avut si treaba, ca daca nu plec la vanatoare, nu-mi aduce nimeni oasele la cotet!!:D
si colac peste pupaza, am o raceala sau gripa de abia ma misc...acu' trebuie sa plec la parchet :D, ca am luat si penale ... ca tot ma vaitam ca aci n-am experienta:P
gofy draga bine ai venit la ferma animalelor :D te rugam sa faci rost de avatar sunt conditii stricte de acces :D sa informezi gasca despre identitatea ta ... ia-i pe rand :)

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)