avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blaze a scris:

....Nu vreau sa cred ca am plecat de-acolo cu codita-ntre picioare, ci mai degraba am fost evacuati de niste " ego-uri" care au supraaglomerat spatiul....

Nici gand de plecat cu codita unde zici tu ca este. :"> Pur si simplu imteleptul catelus dexia a venit cu o idee discreta care mie unul mi-a suras tare mult.
Cat despre ego - uri ce sa mai zic, ai maaaaaaaare dreptate. Multe rau ego-urile astea domle, multe rau. :))
da, dupa 6-7 luni de invatat, sper sa iau exam.....dupa care, daca mai gasesc pe vreun forum din geniile astea, o sa le zic ca eu am repetat 2 saptamani, dimineata, la cafea, pana sa intru in instanta ....:D si ca un efort de 2 luni e prea mare pentru un astfel de examen :tooth:
si nici de coduri n-am avut nevoie...ca le stiam de dinainte...:tooth:
actiunea in anulabilitatea/nulitatea actului se prescrie dp.caz in 3 ani/imprescriptibila
actiunea in revocarea pt.neexec.culpabila a sarcinii/ingratitudinii gratificatului se prescrie....?
rexone a scris:

da, dupa 6-7 luni de invatat, sper sa iau exam.....dupa care, daca mai gasesc pe vreun forum din geniile astea, o sa le zic ca eu am repetat 2 saptamani, dimineata, la cafea, pana sa intru in instanta ....:D si ca un efort de 2 luni e prea mare pentru un astfel de examen :tooth:
si nici de coduri n-am avut nevoie...ca le stiam de dinainte...:tooth:

:happy: :happy: :happy:
Fac cinste cu o caffa, bine subliniat :tooth:
m-am gandit, m-am razgandit...si de luni incep cu penalul general
ca daca astept dadacele....ma prinde pastele:((
o sa ma trezesc iar de la 5 X-( si usor, usor sa-mi recapat avantul

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)