avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
nu-mi bat capul cu astea cand voi ajunge acolo....le invat si gata; vad ca subiectele din penal general sunt intr-adevar dupa mitrache....asa, la rand cu rand....
si mai sunt multe altele care, asa cum zice daxia, trebuie invatate dupa carti si coduri si gata! atat trebuie sa stim noi!
dupa ce invatati procedura penala, sa nu-mi ziceti decat mapa lui neagu...:D
Toto_pai a scris:

Rexone, la examen am mers numai pe varianta c si asta a fost singura intrebare gresita la penal. Si in timp ce ma gandeam la intrebare, in minte mi se derulau cauzele care inlatura raspunderea si mi-am zis ca varianta asta e pusa la deruta, nicidecum ca ar fi si corecta.
naspa, eu pe asta am facut-o dar am gresit altele....daca n-am invatat suficient...ce naiba sa-i fac??? alta varianta nu-i, decat burta pe carte!!!
si incerc sa nu-mi complic prea mult existenta cu multe carti, ca pe urma iar n-am timp sa acopar toata materia....
Mda, m-am lamurit, am gasit, fir-ar al dracului sa fie ....!!!!!!!!

Pag. 150 - pretenu' Mitrache - editia VIIII-a, 2010 : "Fapta savarsita in legitima aparare nu ste infractiune si pe cale de consecinta nu atrage raspunderea penala a faptuitorului" .
Fain! Asa cum am zis mai devreme, da' atunci de ce nu trateaza cauzele de inlaturare a caracterului penal ca un subcapitol de la raspunderea penala, de exemplu. Cauze referitoare la lipsa de vinovatie = nu exista infractiune ... rezulta nu avem raspundere penala, pt ca io ma simt "pacalita" de varianta a, care mie mi s-a parut ca e la deruta. Draci negrii ... fir-ar a dracului ...X-(
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
Toto_pai, utilizator
mica reforma:))
art. 18 ind 1
modif la alin 2 ....si de persoana si conduita faptuitorului, daca este cunoscut:O

...pai daca nu se cunoaste faptuitorul...e logic ca nu iei in calcul persoana lui
la stabilirea gr. de peric soc ...imi scapa mie ceva???

modif. la alin 3 ....nu mai este obligatorie aplic unei sanct cu caracter ad-tiv....ci lasa la aprecierea organului judiciar....au introdus cuv."poate
"
sincer eu asta am citit Mapa lui Neagu si Codul adnotat cu jurisprudenta - de Neagu si Damaschin + ril-uri + jurisprudenta pana am behait si la fel voi face - e suficient (am facut 4 spete din 5 - am gresit-o numai pe aia cu avocatul - ca nu mi-a picat fisa ca restituie la parchetul care a intocmit rechizitoriul care la randul lui data fiind necomtenta va trimite la parchetul competent #-o), la teorie am facut 7 din 10 (toate intrebarile puteau fi rezolvate din mapa si cod) :((

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)