avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky, de unde era sa stiu eu ca tu vrei si inm???
eu stiu pt.ca am o prietena care are o fata care a dat exam.la barou in nov.si da si exam.la inm in ianuarie...dar e un boboc...la mine nu se pune problema sa mai stau 2 ani la inm si inca un an stagiatura...
asa e, materia fara cai de atac la proceduri, fara cedo, fara oj, fara spete, dar au si un examen psihologic parca tot cu 100 grile...
dar cele 100 grile din materie sa nu crezi ca sunt usoare... eu ma uit mereu pe intrebarile de acolo dupa ce parcurg cate o bucata de materie...
si nu dau nici mica reforma, anuntul exam. e pe 23 nov. iar mica reforma a intrat in vig.la 25 nov....
m-am gandit si la oportunitatea asta....dar am renuntat...nu am cu cine sa las pe cea mica...nu ma pot baza pe nimeni....in afara de mine:((

in alta ordine de idei:
s-a actualizat site-ul ICCJ
[ link extern ]
[ link extern ]
Fratilor, eu am o nelamurire, poate ca ati discutat deja despre asta ... la examenul "nostru", la intrebarea cu legitima aparare, fir-ar al dracului sa fie, de ce era si varianta "nu atrage raspunderea penala"? Pentru ca daca nu exista infractiune, nu exista nici raspundere penala?! Mi se pare o motivatie cam puerila, daca la asta s-au gandit! Pai atunci, toate cauzele care inlatura caracterul penal al faptei inlatura si raspunderea penala, ori primele sunt prevazute clar intr-un capitol distinct de celelalte. Iar Mitrache, dragul si scumpul, zice asa:" cauzele care inlatura caracterul penal al faptei nu se confunda cu cauzele generale care inlatura raspunderea penala, cazuri in care fapta este infractiune si doar consecinta ei - raspunderea penala este inlaturata." ( pag. 141 -penal general - editia VIII, 2010 - minunata explicatia.
Ei, nah ... si atunci vin si va intreb, de ce a trebuit sa fie si varianta a.

Trebuie sa subliniez ca mi-au trecut dracii, frustrarile, nervii, mania s.a.m.d. .... numai ca am ajuns la cauzele care inlatura caracterul penal al faptei si am simtit ca mi se ridica tensiunea amintindu-mi.
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
Toto_pai, utilizator

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)