si eu zic la fel - b - dar toto gagica imi motivezi sa vad daca mergem pe aceeasi idee? rexone si tu - mod constructiv de a intelege problemele - mama ce sfatoasa am ajuns :D
ma ametesti! la examen a fost decat o intrebare din reale, la care am raspuns bine, si o speta pe care am facut-o; am citit realele dupa filipescu din 1900 si ar fi trebuit sa mai citesc la zi L.213/98 si publicitatea imobiliara....de care n-am mai avut timp...
m-am apucat de posesie, din aceeasi carte veche....am vrut sa cumpar niste reale mai noi, dar nu mi-a placut ce am gasit, nu era barsan, boroi...
pai daca cererea nu e timbrata, nu i s-a stabilit termen ca nu-i timbrata...ce se intampla?
ori o trimite inapoi reclamantului si ii pune in vedere sa timbreze, ori daca-i da termen, si nu-i timbrata, o anuleaza ca netimbrata; si perimare de unde mai curge?:D
pai, perimarea e o sancţiune care se bazează pe prezumţia de renunţare la judecată sau pentru a pedepsi lipsa de diligenţă a părţilor . Ori, daca taxa de timbru n-a fost platita mai exista posibilitatea unui termen cand instanta idica in ce cuantum trebuie achitata taxa de timbru si in cazul asta nu se poate imputa partii. La o actiune in care taxa de timbru nu e achitata se anuleaza ca netimbrata. Sper ac ai inteles ce am vrut sa spun, Ayan e la mine in brate si tot vrea sa scrie si el.