avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

buna dimineata,
nici nu vad grile pana nu-mi servesc cafeaua...:D

eu sunt in picioare de la 6.30, si asta in conditiile in care m-am facut ca nu aud ceasul care a sunat la 6.10 .... a doua cafea a fost deja consumata ...
nu vreau sa fiu lupul moralist :bully:, dar, trebuie sa va pastrati cumva energia, sa va dozati efortul, ganditi-va ca nu a inceput, inca, cursa aceea cu motoarele la maxim!!!
nu mi-a placut dupa examen rezultatul, si desi eram ca dupa maraton, am inceput imediat sa invat, incet, incet....abia de ieri pot sa zic ca merge cumva, mai bine. Nu m-am fortat, si nici acum n-o fac, dar nici nu vreau sa se anunte examenul si eu sa intru in vrie ca n-am timp sa repet, sa citesc, sa inteleg....
Luati ceva vitamine, calciu, magneziu, dude etc., orice, sa va refaca si sa va dea si energie...la mine se vede cate o pastila de memoplus pe zi...:D
eu zic:
1.c
2.a,b,c
3. nu mai stiu nimic din penal
4.a,b
care sunt raspunsurile?
ati vazut ca ieri csm nu a afisat rezultatele finale asa cum era pe calendar?
partea cu trezitul la mine e obligatie, duc copiii la cresa si scoala, prefer sa ma trezesc mai repede sa apuc sa beau linistita cafeaua si sa nu prind ambuteiaje in trafic ... sa vedeti ce misto e sa tot impingi de la spate o domnisoara de 8 ani sa nu piarda timpul dimineata (sta mai mult la baie ca mine) si sa calmezi un dracusor de nici 3 ani ...
si eu iau lecitina de 1200 de saptamana asta ... acu nu stiu daca se vede ...
partea cu csm pe mine nu ma mai intereseaza ..
am citit topicurile vechi si m-a enervat desteptul/a care ii tot da inainte cu faptul ca el a picat cu nota care putea sa ia la procurori, da cine l-a pus sa opteze pt judecatori ... dupa mine trebuie sa optezi spre ce crezi ca ai inclinatie, ce te vezi facand ...
eu am mai spus si o repet, la 31 ani (inca) nu ma vad in stare sa decid soarta omului ... plus ca pe firea mea procuratura vine ca o manusa ... si la o adica cu ce e ala de 7.10 mai putin pregatit ca ala de 7.4 :O

raspunsurile:
1 b
2bc - rexone compensatia legala opereaza de drept, chiar daca nu e ceruta ... eventual poate fi opusa prin intampinare
3 ac - scarlet la amenda termenul e de 1 an
4 ab
4

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)