Buna dimineata gasca :D
Cateva grile, merg bine langa cafeaua de dimineata :coffee:
multumim blacky
1. Ca regula, sanctiunea in cazul simulatiei este:
a) nulitatea relativa a actului juridic secret;
b) inopozabilitatea actului juridic secret fata de tertii de buna credinta;
c) inopozabilitatea actului juridic secret fata de terti, indiferent daca sunt de buna sau de rea credinta.
2. Este necesara formularea unei cereri reconventionale in cazul in care paratul: a) doreste sa invoce compensatia legala;
b) are pretentii proprii in legatura cu cererea reclamantului;
c) doreste sa obtina desfacerea casatoriei din vina exclusiva a reclamantului.
3. Termenul de incercare in cazul suspendarii conditionate a executarii pedepsei: a) se compune din cuantumul pedepsei inchisorii aplicate la care se adauga un interval de timp de 2 ani;
b) se compune din cuantumul pedepsei inchisorii aplicate la care se adauga un interval de timp, stabilit de instanta, intre 2 si 5 ani; c) este de un an, in czul in care pedeapsa a carei executare a fost suspendata este amenda.
4. Impotriva rezolutiei sau, dupa caz, a ordonantei procurorului de incetare a urmaririi penale se poate face:
a) plangere la prim-procurorul parchetului, sau, dupa caz, la procurorul general al parchetului de pe langa curtea de apel ori la procurorul sef de sectie al parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sau procurorul ierarhic superior;
b) plangere la instanta careia I-ar reveni, potrivit legii, competenta sa judece cauza in prima instannta, dupa respingerea plangerii adresata procurorului;
c) recurs la instanta superrioara celei pe langa care functioneaza parchetul dinn care face parte procurorul care a dat ordonanta atacata.
Eu am avut o noapte ingrozitoare, nu am putut dormi. Am citit perimarea pana pe la 12 si acum la munca...parca ies toate pe dos. Vreau in concediu:((
buna dimineata,
nici nu vad grile pana nu-mi servesc cafeaua...:D