avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 112
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

112

cine are competenta de a constata ca solicitarea seviciului 112 este nemotivata, si daca este nemotivata care este procedura de stabilire a contraventiei, de aplicare a sanctiunii
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:35, 30 Noiembrie 2010
Constatarea se face de catre politistii care se deplaseaza la fata locului.
In functie de situatie,de continutul sesizarii se poate intocmi proces verbal de contraventie sau se poate porni actiune penala,mai ales in situatia unor alarmari repetate si nereale si declararii ireale a amenintarilor cu bomba sau a unor actiuni teroriste
Da, sunt de acord cu cele expuse de domnul R.Gabi.
Daca considerati ca sanctiunea este nelegala sau netemeinica va puteti adresa instantei de judecata in vederea anularii procesului verbal.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea procesului verbal de constatare a contraventiei de insusi organul emitent pitzu_diana pitzu_diana Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o nelamurire? Si anume... Organul emitent al unui proces verbal de constatare a unei contraventii are posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal incarat necoresponzator viaiacob viaiacob Buna ziua, Recent am primit un proces verbal de contraventie in care am fost sanctionat cu 6 puncte de amenda si 4 de penalizare, pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)
Formulare cerere plangere contraventionala claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu: - Formularea unei cereri de chemare in judecata in vederea anularii unui proces-verbal si al redobandirii permisului de ... (vezi toată discuția)