avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit declarat exigibil
Discuție deschisă în Executare silită

credit declarat exigibil

Buna ziua.Ca toti ceilalti am aceeasi problema cu un credit.Nu am mai putut plati rata integral.Banca a trimis scriosare catre angajator pt poprire pa salariu si am fost de acord cu acest lucru.In urma cu 3 zile am primit un telefon de la banca ca daca nu achit pana la sfarsitul lunii noiembrie suma integrala imi trimite dosarul in instanta.Mentionez ca am vorbit la banca pt reesalonarea ratelor dar nu mi s-a acceptat.Va rog sa imi spune-ti ce se poate intampla in cazul in care dosarul ajunge in instanta?Nu am locuinta proprie,locuoesc cu chirie si am si alte datorii?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 14:05, 30 Noiembrie 2010
Depuneti la banca o notificare in care precizati ca datorita imprejurarilor va aflati in imposibilitatea de a mai plati creditul si solicitati o reesalonare a ratelor.
Pastrati nr de inregistrare pe exemplarul dvs. In caz ca se ajunge mai departe sa aratati ca ati fost de buna credinta incercand sa le platiti toti banii.
Poprirea pe salariu nu poate fi mai mare de jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate neplatite ContSters142651 ContSters142651 Sotul meu are rate la 3 banci si nu a putut sa le plateasca mult timp din cauza faptului ca am fost in somaj amandoi,si nu ne puteam permite dintr-un somaj mic ... (vezi toată discuția)
Credite banci gabryel19722000 gabryel19722000 e legal ca o banca sa-mi fi imprumutat bani neluand in seama o eventuala insolvabilitate?as avea o portita sa scap de datorii?in cazul in care nu are pa ce ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)