avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie/ indemnizatie/ alte beneficii nou nascut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie/ indemnizatie/ alte beneficii nou nascut

Buna ziua,
O scurta intrebare va rog:
nu sunt angajat al statului roman, dar sunt romanca si o sa nasc in RO , intrebarea mea este daca pot beneficia de alocatia de stat pentru nou nascut( acea de 200ron/ron) , si/sau de alte beneficii banesti din partea statului roman, si care sunt acestea?
va multumesc, diana
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:30, 30 Noiembrie 2010
Copilul poate beneficia de alocatia de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii dupa nastere aba1011 aba1011 Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei si ale copilului elya24 elya24 am nascut acum 6 ani cand eram inca eleva in ultimul an de profesionala si pentru ca nu am avut carte de munca (sa platesc la stat)nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)
Primesc alocatia copilului 200 ron/luna daca nasc in strainatate? adribb8 adribb8 As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca copilul se naste in alta tara, deci certificatul de nastere va fi emis de catre alt stat, voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)