avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare

Am primit o somatie prin posta ca trebuie sa platesc o amenda de la R.A.T.U.C .,pt. neplata pe loc mi sa trimis amenda acasa .Intrebarea me este ,in cite zile lucratoare trebuie sa ma prezint ca sa platesc amenda .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 17:02, 30 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Pentru a plati numai jumatate din cuantumul amenzii, plata trebuie facuta in termen de 48 de ore de la comunicare.
Cu stima !
piscu a scris:

Am primit o somatie prin posta ca trebuie sa platesc o amenda de la R.A.T.U.C .,pt. neplata pe loc mi sa trimis amenda acasa .Intrebarea me este ,in cite zile lucratoare trebuie sa ma prezint ca sa platesc amenda .Multumesc

De regula, cat mai repede cu putinta.
Nu cred ca veti mai putea achita jumatate din cuantumul amenzii.Este cam tardiv daca ati primit, deja,o somatie.Chiar, cine a trimis somatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie titlu executoriu emis de administratia finantelor publice jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: unul din conducatorii auto de la societatea la care lucrez a fost amandat de ARR pentru defectiuni tehnice ... (vezi toată discuția)
Plata amenda rovinieta ioan.morosan ioan.morosan Buna ziua. Am primit un proces verbal de amenda pentru lipsa rovinietei intr-o zi de vineri. Am achitat aceasta amenda in dimineata zilei de marti ... (vezi toată discuția)
Amenda radar fix mihaita90 mihaita90 Acum 2 saptamani am fost pana la otopeni si am uitat de radarele fixe.Cred ca am cate o poza de la fiecare:\">.Am cautat pe internet si am vazut ca mai intai ... (vezi toată discuția)