sejc_2010 a scris:
problema este ca decizia de stabilirea a pensiei conform legii 119/2010 va fi primita probabil in ianuarie.in asemenea situatie intentionez sa ma prezint la primul termen cerand amanare motivand cu intentia luarii de aparator.intrebarea mea este ce consecinte pot apare in cazul in care nu am o noua decizie in luna decembrie primesc o noua decizie in luna ianuarie 2011 .este posibil sa primesc pensia diminuata decizia de recalculare fiindu-mi inmanata retroactiv.orice este posibil.se discuta ca voi primii pensia intreaga urmand ca pe parcurs statul sa faca recuperari.vreau sa stiu daca strategia mea este posibil de succes.cu multumiri.
Ati deschis o discutie careia i-ati pus un titlu cel putin pretentios. Marturisesc ca as dori si eu sa inteleg, mai exact, care sunt intrebarile, pentru ca nu reusesc sa-mi dau seama cum as putea sa va ajut.
Puteti sa va prezentati la primul termen al cauzei si sa solicitati un nou termen in vederea angajarii unui aparator. Pana atunci va fi publicata in Monitorul Oficial si sentinta pronuntata de Curtea de Apel Cluj.
Nu are relevanta daca primiti sau nu decizie de recalculare a pensiei militare in decembrie sau in ianuarie. Ati actionat in judecata Guvernul Romaniei si va mentineti capetele 1 si 2 din cererea de chemare in judecata (la al doilea termen presupun ca va veti preciza actiunea in acest sens). Adica solicitati instantei anularea HG 735/2010 si mentinerea in plata a pensiei stabilite conform Legii nr. 164/2001.
Va rog sa reveniti cu precizari suplimentare.