avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Multumesc celui care imi ofera o lamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Multumesc celui care imi ofera o lamurire

Buna seara tuturor
Nu sunt expert in materie si sunt bulversat total. De profesie sunt teolog.
Iata care este problema mea
In anul 1998 am cumparat ,, casa compusa din 2 camere, 2 holuri, 1 bucatarie, 1/2 dintr-un WC, 1 boxa si 133 mp teren indiviz.
Vecinul meu a cumparat dela o alta pers. nepoata a celei de la care am cumparat eu imobilul compus din 2 camere si un hol situate pe terenul in sup. de 133mp. indiviz. in anul 1994.
Anul acesta in primavara un nepot al celei care mi-a vandut mie si fiu al celei care a vandut vecinului meu a venit cu doua certificate de mostenitor unul din anul 1995 si altul din 2010 prin care are in proprietate o camera locuibila la pod, o camera bucatarie, 1/2 din WC, 2boxe in beci drept de trecere toate dobandite de a la matusa lui si mama sa care la randul lor au dobandit cele instrainate mie si vecinului meu printr-o sentinta de partaj care intareste un testament prin care ele au dobandit casa cu pricina.
Va multumesc
In situatia data pot invoca uzcapiunea sau ce ma sfatuiti sa fac.
Am intrebat o multime de avocati dar nu ii mai inteleg 2 pareri 3 raspunsuri
Succesiunea a fost dezbatuta in aprilie 1995 si cealalta in 1996 si suplimentare in 2010 pe camera din pod.
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2010
teodosie113, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:05, 30 Noiembrie 2010
specificati data cand a fost dezbatuta succesiunea si prin care s-au eliberat certificatele de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Multumesc celui care imi ofera o lamurire teodosie113 teodosie113 Buna seara tuturor Nu sunt expert in materie si sunt bulversat total. De profesie sunt teolog. Iata care este problema mea In anul 1998 am cumparat ,, casa ... (vezi toată discuția)
Cine este competent sa ne rezolve problema teodosie113 teodosie113 Pot folosii UZUCAPIUNEA MICA in urmatoarea speta Un corp de cladire si teren au fost lasate testament in anul 1970 de catre ZZ la doua nepoate. IM 1/2 din ... (vezi toată discuția)
Care puteti a-mi oferi o lamurire? teodosie113 teodosie113 Coproprietatea este valabila si in cazul cand trei persoane sunt proprietare pe cate un apartament, situate in aceeasi cladire? In cazul dat este posibila ... (vezi toată discuția)