avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu comercial neintabulat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu comercial neintabulat

Buna ziua,

Daca pe un spatiu comercial exista ca si acte numai o factura si un proces verbal predare primire, spatiul nefiind intabulat, se poate ca societatea comerciala sa il vanda in aceasta stare catre o persoana fizica ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:14, 30 Noiembrie 2010
In conditiile in care nu exista documente care sa ateste calitatea de proprietar asupra bunului care se intentioneaza a face obiectul instrainarii,legal,spatiul nu poate fi introdus in circuitul tranzactional
La notariat vi se cere actul de proprietate si cadastru care e facut tocmai pe baza actului de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O autorizatie de constructie din 1991 tine loc de act de proprietate? codrutage codrutage Luna trecuta am cumparat un apartament, iar la notar mi s-au dat toate actele acestuia. Uitandu-ma acasa atent peste ele, am vazut ca fostii proprietari aveau ... (vezi toată discuția)
Instrainare teren fara cadastru comarius1 comarius1 Se poate instraina un teren extravilan fara a se face cadastru?Mama doreste sa dea un teren fiului (cu acte) asa incat sa nu aiba dreptul alti nepoti de la alt ... (vezi toată discuția)
Cumparare firma sau cumparere fiecare activ in parte? cipriantarara cipriantarara buna ziua exista o firma care are foarte multe spatii comerciale in proprietate pe care le vinde. oferta pe care o sa o fac este pentru toate ... (vezi toată discuția)