avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... EROARE ADMINISTRATIVA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

EROARE ADMINISTRATIVA

IN 2005 SOTUL MEU ERA FUNCTIONAR PUBLIC - RESPECTIV ANGAJAT AL IPJ NEAMT. A FOST IMPLICAT INTR-UN INCIDENT SI I S-A FACUT DOSAR PENAL. LA PROCES PROCURATURA A SOLICITAT CAZIERUL .FIIND NASCUT IN GALATI PROCURATURA A SOLICITAT CAZIER LA IPJ GALATI, CAZIER PRIMIT DE PROCURATURA, PE ACELASI NUME, RESPECTIV FLOREA DAN CATALIN (PROBABIL), DAR CU ALTE DATE DE IDENTIFICARE, NEVERIFICATE,PERSONALE (cnp), CAZIER CARE CONSTITUIA PROBA INTR-UN DOSAR PENAL IN DESFASURARE SI CU GRAVE ABATERI DE LA ORDINEA PUBLICA IN PERIOADA 2000-2005, INCLUSIV INCHISOARE. DESI D-NA PROCUROR GEORGETA CIUPIC DE LA PARCHETUL NEAMT A AFIRMAT VERBAL CA VA SOLICITA UN ALT CAZIER, ACEST LUCRU NU S-A INTAMPLAT, CAZIERUL REAL FIIND SOLICITAT TOT PRIN INTERMEDIUL IPJ NEAMT DE SOTUL MEU SI PREZENTAT CA PROBA IN INSTANTA.AVAND IN VEDERE PRELUNGIREA PROCESULUI DATORITA ACESTEI GRAVE GRESELI ADMINISTRATIVE SI PRJUDICIILOR MORALE ADUSE IN FATA INSTANTEI, CAT SI A IGNORARII D-NEI PROCUROR A EVIDENTEI CA FIIND ANGAJAT IN POLITIE NU PUTEA FI IN ACEEASI PERIOADA IN INCHISOARE SI A NESOLICITARII DE NOI PROBE, ARE SOTUL MEU DREPTUL DE A RECLAMA ACEST LUCRU DUPA ATATIA ANI?
Cel mai recent răspuns: ContSters176722 , utilizator 11:35, 1 Decembrie 2010
In conditiile in care sotul si dvs ati constatat din 2005 diferentele evidente intre datele de identificare fata de cele consemnate in certificatul de cazier judiciar si nu ati inteles sa denuntati situatia ,actualmente ,la decaderea unei perioade de timp atat de mari ,nu se mai justifica o eventuala plangere din partea dvs
Treaba pare destul de simpla.
Daca in perioada accidentului era angajat al IPJ,nu putea avea cazier judiciar.
Pedeapsa la care a fost condamnat a avut in vedere si faptul ca sotul dvs a avut antecedente penale ?
De ce nu ati formulat mai devreme aceasta plangere,mai ales ca sotul dvs.ca fost lucrator de politie cunoaste legea ?
Pai daca in final instanta a tinut seama de cazierul corect... aceasta eroare a fost acoperita, iar sotul dvs nu a avut de suferit. Deci dvs ce ati dori sa obtineti si de la cine prin aceasta "reclamatie"?

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie maran maran Buna ziua, In urma cu 4 luni am fost dusa la procuratura pentru a da o declaratie in care eu eram complice intr-o frauda informatica.In momentul in care am ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Citat la politie Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Incep prin a va spune ca locuiesc in Bucuresti. Am facut o plangere on-line la IPJ Galati, prin care am solicitat aplicarea legii pentru o persoana care a ... (vezi toată discuția)