avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale fisa fiscala auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

fisa fiscala auto

am cumparat o masina second hand de la o persoana fizica .toate bune am avut toate actele ,am facut rar-ul am platit taxa de poluare(masina a fost adusa din italia,proprietarul inscris in acte este din romania,are domiciliul in romania, )dar nu mi sa dat fisa fiscala (a zis ca nu poate acum dar in 2 zile mi le trimite) si nici pina acum nu l-am primit (individul a plecat in italia) si nu pot inmatricula masina. mentionez ca in rest am toate actele (am platit si taxa de prima inmatriculare) .intrebarea este : CE POT FACE ACUM SA OBTIN FISA FISCALA(acel individ nici nu a declarat masina la fisc)va multumesc
Cel mai recent răspuns: super1 , utilizator 18:34, 18 Decembrie 2010
Daca aveti posibilitatea sa contactati persoana in cazza sa incheie procura pe numele unui cunoscut/ruda ,care sa finalizeze documentele de instrainarea auto
pai da dar nu im-i raspunde nimeni la telefon .tot suna ocupat .totusi ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)
Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)