avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instanta de judecata competenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instanta de judecata competenta

Care este instanta de judecata competenta sa solutioneze plangerea penala impotriva masurii luate de procurori DNA( de a amenda martorul) ? Masura a fost contestata potrivit art.275 Cod Procedura Penala, fiind respinsa. S-a facut plangere si la procurorul ierarhic superior, care si el a respins-o.
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:50, 30 Noiembrie 2010
Nu se poate ajunge la instanta! Tot pe cale ierarhica puteti merge!
La instanta se ajunge doar in cazul solutiilor de netrimitere in judecata, iar in cazul de fata nu este vorba de asa ceva!
Amenda este mare? Consultati totusi un avocat care sa va motiveze mai bine plangerea!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Plangre conform prevederilor art. 275 C.pr.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals conf. art.290 si lege 78/2000 impotriva intereselor finaciare ale comunitatilor europena zahsor zahsor Am facut plangere impotriva procurorului de netrimitere in judecata la Judecatorie deoarece acesta a dispus scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei - autoritate de lucru judecat? constantinbors constantinbors Am fost urmarit penal, s-a dat SUP cu aplicare unei amenzi administrative, am facut plangere la prim procuror dar in acelasi timp a facut si persoana vatamata ... (vezi toată discuția)
Contestatie cristina combei cristina combei daca am primit de la parchet o solutie cum o contest si undeX-(#-o (vezi toată discuția)