Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Executare silită mai trebuie instintare
Discuție deschisă în Executare silită

mai trebuie instintare

La executarea silita ,mai trebuie instintat debitorul? am trimis somatia +titlu executoriu confrm codului fiscal. art.9alin2lit d si art.145 , atr.141
eu cred ca e bine dar as mai dori o parere care sa-mi confirm,(debitorul trebuia sa ne platesca o contributie in baza legii)multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Petrisor , Consilier juridic 13:02, 19 Martie 2008
In cazul unui dosar executional, primul act procedural este emiterea Somatie la care se ataseaza titlul executoriu, fara a fi debitorul instiintat in prealabil.
In cazul in care se emite Poprirea catre Tert (salar, cont bancar) la care se ataseaza titlul executoriu certificat de executor, executorul instiinteaza debitorul despre Poprire. (conf 454 Cod p c).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare infiintare poprire magyari magyari Art. 454 cod de procedura civila spune asa: \"Poprirea se înfiinţează fără somaţie, prin adresă însoţită de o copie certificată de pe titlul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar pentru cheltuieli de judecatã Cristian Marian Cristian Marian Două procese pierdute de subsemnatul în instanță. Nu vreau să-i dau părții adverse toată suma o dată, pentru că aceste procese au fost ... (vezi toată discuția)
Înștiințare poprire salar Cristian Marian Cristian Marian Este normal ca executorul judecătoresc (absolvent de Spiru Haret la fara frecvență) să trimită notificare (sau cum îi spune) de poprire pe salar, ... (vezi toată discuția)