avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paratul nu a fost citat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paratul nu a fost citat

Buna Seara!
Am inaintat o actiune pe fond-procura presidentiala, pentru obtinere document calatorie minor( tatal refuza sa discute cu mine, mama) si astazi a fost termenul.Am fost uimita sa aflu ca desi eu am primit citatia acasa prin Agent Procedural, de vreo 3 saptamani, tatal nu a fost citat si deci cauza nu s-a judecat si am fost amanata pentru alte 2 saptamani.Cum si de ce se fac asemenea greseli?Eu am sperat ca ,impreuna cu baiatul meu , sa pot pleca pana de Sarbatori.
Daca la urmatorul termen, tatal nu este citat, sau nu se prezinta ce pot sa fac?
Va rog sfatuiti-ma. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 07:02, 1 Decembrie 2010
De asemenea am deschis actiune pentru incredintarea minorului cu termen in Februarie, pentru care a primit citatia si deci este in cunostinta de cauza.
Din pacate ...nu aveti ce face si in consecinta trebuie sa ramaneti in tara pana la decizia definitiva si irevocabila a instantei.Dupa obtinerea acesteia nu mai aveti nevoie de consimtamantul tatalui!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda? CiubotaruAna CiubotaruAna Buna ziua,am un copil in varsta de 5 ani,care poarta numele tatalui,pentru ca l-a recunoscut.Nu am fost casatoriti,si nu il intereseaza de copil,sunt ... (vezi toată discuția)
Minorul nu vrea sa se intoarca la parintele care detine custodia lazaris lazaris sunt in proces de reincredintare a custodiei,dar sunt nevoita sa plec in strainatate,la locul de munca.Baiatul vrea sa mearga cu mine dar tatal lui nu il ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu un copil minor felice76 felice76 Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la conditiile care sunt impuse pentru iesirea din tara a unui copil minor.Precizez ca imi este incredintat ... (vezi toată discuția)