avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cu jumatate de norma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cu jumatate de norma

Va rog mult sa-mi spuneti daca exista posibilitatea legala ca sa fiu angajat la o societate cu jumatate de norma (4 ore), in conditiile in care acesta ar fi singurul contract de munca pe care l-as avea. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: cdcd , utilizator 16:40, 5 Decembrie 2010
Este legal.
Da.
O sa beneficiati de deducere la calculul salarului, dar o sa aveti nevoie de 2 ani lucrati pentru un an vechime.
Va multumesc mult.
cdcd a scris:

Da.
O sa beneficiati de deducere la calculul salarului, dar o sa aveti nevoie de 2 ani lucrati pentru un an vechime.

1. Ce spuneti dvs. este valabil numai pentru stagiul de cotizare (vechime) pentru somaj.
2. Pentru pensie si sanatate se considera stagiu complet de cotizare, indiferent de cate ore pe zi sunt trecute in CIM.
tudorvaleriu a scris:

cdcd a scris:

Da.

1. Ce spuneti dvs. este valabil numai pentru stagiul de cotizare (vechime) pentru somaj.
2. Pentru pensie si sanatate se considera stagiu complet de cotizare, indiferent de cate ore pe zi sunt trecute in CIM.

Da, aveti dreptate.
La somaj ma gindeam.
Scuze, am uitat sa precizez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa pensie de invaliditate GABRIELA_22 GABRIELA_22 Buna ziua, As vrea sa ma ajutati, daca stiti cumva. Am un caz, o doamna a fost in pensie de invaliditate in ultimii 5 ani, dar din prezent se considera ca ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial camelia iosif camelia iosif Buna ziua, am incheiat contract de munca partial ( 2 ore).Va rog sa-mi spuneti ,daca, pentru vechime in munca completa, trebuie sa inchei si un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca de 4 ore. ce pot face sa am stagiul complet? alex68 alex68 Bună ziua, vă rog mult să mă ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Sunt în situaţia de a lucra cu un contract de munca de jumătate de normă (4 ... (vezi toată discuția)