avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... certificat inmatriculare ridicat, echipaj mixt politie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

certificat inmatriculare ridicat, echipaj mixt politie + rar

Buna ziua,

pe 26 noiembrie mi s-a ridicat certif de inmatriculare al unei masini non euro vechi de 26 ani, dar in stare de functiune, de catre un echipaj mixt PR + RAR. Pe fisa de constatare RAR este trecut ca motivul ridicarii este emisia de noxe. Am drept de circulatie pana pe 11 dec, numai ca remedierea problemei costa mult mai mult decat masina in sine, si acest lucru nu se justifica.
In cazul acesta, exista vre-o varianta in care sa recuperez Certificatul de inmatriculare, in vederea scoaterii din circulatie a masinii? Din cate am inteles nu pot sa o radiez fara CI

Cu multumiri,

Cristi Tudose
Cel mai recent răspuns: cristi_tudose , utilizator 08:03, 2 Decembrie 2010
In situatia in care apreciati ca singura solutie este radierea auto,demarati procedura comunicati interesul dvs si solicitati detinatorului certificatului ,eliberarea acestuia
Multumesc pentru raspuns,

numai ca informatiile pe care le-am cules sunt cel putin contradictorii: la ce institutie se afla certificatul masinii acum?RAR sau PCirculatie? Practic cui ma adresez

Multumesc din nou pentru amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inmatriculare timoftel timoftel Buna seara Va rog sa ma ajutati intr-o problema Acum trei saptamani am fost oprit de politie care era insotita de reprezentantii RAR-ului si mi-a ridicat ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului catalinmail072007 catalinmail072007 Daca nu circul cu autoturismul, acesta va fi radiat din circulatie, dupa o anumita perioada, in lipsa RCA-ului sau a ITP-ului ? Mentionez ca ambele imi expira ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)