avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj apartament si credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj apartament si credit

Am divortat de un an, avem un apartament cumparat cu credit facut pe numele meu, fosta sotie coplatitor. Dupa divort, am continuat sa platesc ratele singur, nestiind ca platesc si pentru mine, si pentru ea. Ea a ramas cu copiii in apartament si nu are bani de rate. Acum trebuie sa fac partajul, dar as vrea sa stiu daca e vreo sansa ca banii pe care i-am dat pe rate dupa divort sa se evidentieze ca fiind exclusiv contributia mea si ce ar trebuie sa fac pentru a demonstra acest lucru, daca e posibil. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anamaria13 , utilizator 13:42, 1 Decembrie 2010
Dovediti acest lucru cu chitantele de plata a ratelor dupa ramanerea definitiva a sentintei de divort.
Va multumesc pentru raspuns, doamna avocat, sa inteleg ca dupa ramanerea definitiva a sentintei de divort, desi creditul e pe numele amandorura, se poate separa contributia fiecaruia in vederea partajarii corecte a apartamentului? Va multumesc inca o data!
Da, se poate partaja, pe baza documentelor de plata.
Va multumesc din nou pentru raspuns. Daca sunt si alte pareri, va rog sa postati, este foarte important sa stiu ce fac cu banii.Incerc sa deschid cat mai repede partajul, doar sa am banii de taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj iulia_25 iulia_25 Va rog sa ma ajutati intr o problema pe care o intampin.Am divortat in Februarie la o sigura infatisare eu ramanand cu doi copii de 4 si de 8 ani .Am bagat ... (vezi toată discuția)
Partaj datorii ana88 ana88 sunt casatorita de peste 5 ani...motive de divort sunt multiple...vreau sa am o discutie cu sotul meu si sa divortam de comun acord...probabil ca se va infuria ... (vezi toată discuția)
Coplatitor mihaela495 mihaela495 O SC este titulara unui contract de leasing financiar. In contract este trecut coplatitor o terta persoana fizica din afara firmei. In situatia in care ... (vezi toată discuția)