avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarii

lucrez la stat am avut salariu de 1000 lei acum am 750 dar incadrarea pe fluturas aste tot de 1000lei cum se calculeaza cei 15 la suta si cat va fi salariu net multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:57, 1 Decembrie 2010
15% se retine din salariul realizat si nu din salariul de incadrare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale danat2905 danat2905 Buna ziua. Sotul meu are salariu de incadrare (brut) 1800ron, deci net-ul ajunge cam la 1200ron. Angajatorul opreste lunar 10% garantie pentru masina, si ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani? anca_alex anca_alex Buna ziua.Am si eu o nelamurire cu privire la calculul indemnizatiei pt.cresterea copilului.Eu am un salariu de incadrare de 1440 ron(brut),adica 1000 ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta și pe mine cineva...am 3 popriri pe salariu.eu ... George6891 George6891 Ma poate ajuta și pe mine cineva...Am 3 popriri pe salariu.Eu lucrez în Italia dar cu contract romanesc..adică salariu în România este de 3150 lei ... (vezi toată discuția)