avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Casa de marcat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Casa de marcat

Buna ziua as dori un raspuns daca ma puteti ajuta .. Eu as dori sa vand casa de marcat pe care o detin. Firma mea nu mai functioneaza de 2 ani adica e fara activitate ,dar nu e suspendata la registru . As putea vinde casa de marcat in acest caz?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 14:15, 1 Decembrie 2010
Nu o puteti vinede..:(
Mergeti la firma utorizata sa va defiscalizeze casa,apoi la administratie pentru suspendare,cam tirziu dar vedeti cum faceti..
Apoi o vindeti prin firma autorizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate bandi2 bandi2 buna. am avut un mag naturist, si acum 10 zile am suspendat activitata.ntre timp,am gasit un asociat, cu spatiu, si as vrea sa reiau activitatea,dar cu 2 ... (vezi toată discuția)
Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat bandi2 bandi2 buna.eu mi am suspendat activitatea,si nu mai doresc sa o reiau,vreau sa intreb,pot sa vand casa de marcat ,ca tot nu o voi folosi?am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)