Am 20 ani, si am avut o relatie cu o minora de... 15 ani... neimpliniti #-o:">
Deocamdata aud amenintari din parte tatalui, de natura 'justitiara', care-si are domiciliul intr-un penitenciar [ultraj + multe altele] pentru inca ceva ani buni.
Pe langa astea, se inbogateste problema, dat fiind ca minora este verisoara :wassat:
As ruga pe cei care cunosc domeniul, sa-mi spuna la ce anume sa ma astept.
Am citit deja art. 198 din codul penal - Acte sexuale cu minori, mai e ceva de stiut?
Fata urmeaza sa aibe o expertiza IML, dar ea refuza, plus ca nu va declara nimic impotriva mea.
O actiune deschisa in instanta, pentru a avea castig de cauza trebuie dovedite cele invocate. Cu alte cuvinte, este important cat de bine va proba ceea ce afirma partea care va introduce actiunea.
O actiune deschisa in instanta, pentru a avea castig de cauza trebuie dovedite cele invocate. Cu alte cuvinte, este important cat de bine va proba ceea ce afirma partea care va introduce actiunea.
Buna Lumi, mersi frumos!
Pai martori nu exista, de fapt nici certitudine nu exista, doar suspiciuni, dar uneori supararea influenteaza ratiunea.
Deci atata timp cat eu si ea il luam in brate pe 'NU' suntem linistiti?
Custodia
avera
Am o fetita de 8 ani si 9 luni pe care am crescut-o singura .La varsta de 1 si jumatate a fost ultima data cand si-a vazut tatal ,fata este recunoscuta de ... (vezi toată discuția)