un gestionar,vinde marfa cu acordul verbal al firmei,doar pe baza de facturi fiscale,in rate.clinetii nu platesc ratele.acesta este cecetat de delapidare.nu si-a insusit bunuri pentru sine ori pentru altul.lipsec 20.000 lei noi.
ce i se poate intampla.?
eu stiu deja,ca sa intmplat,sa terminat tot,dar vreau sa vad ce ziceti si voi.cine nu se baga,nu are curaj
Daca nu s-au platit ratele de alta persoana care este vina celui suspect de delapidare?
Daca nu si-a insusit banii si nici nu exista dovezi cum sa raspunda pentru delapidare?
pai,in plangere se poate afirma multe.solutianrea e simpla.SUP.nu intruneste elementele constitutive.cauza se va judeca in civil,unde gestionarul trebuie sa raspunda de pierderile magazinului,daca se dovedeste vinovatia.
Depinde daca factura a fost eliberata pe intreaga suma si platile colectate in rate (la acelasi gestionar?), sau s-au eliberat facturi pe masura platii.
Delapidare?
Ioan Marinescu
buna ziua.am fost angajat la un magazin de electronice ca sef de magazin,si aveam o sub alterna care incasa banii si facea facturile,eu ocupandu-ma de marfa si ... (vezi toată discuția)