avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... este a treia oara cand ma intorc cei de la registru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

este a treia oara cand ma intorc cei de la registru

AM inchiriat un stand intr-un bazar unde vreau sa vand electrice , jucarii si unelte ,nu sunt sigura pe codurile caen . ajutati-ma va rog
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 21:27, 1 Decembrie 2010
Va propun sa incercati sa va incadrati activitatea pe care intentionati sa o desfasurati, lecturand informatia din site-urile urmatoare: www.codcaen.sinard.net ; www.rubinian.com/caen_1_sectiuni.php ; www.edex.ro/caens.php
Succes :D
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
MONICA ROXANA Voinea, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare masura fonduri europene razvancristea razvancristea Salutare, As avea nevoie de niste informatii de la dvs. si o sa incerc sa dau detalii cat mai clare despre ce ar fi vorba. In ceea ce ma priveste: - 24 ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv srl-d saragosa saragosa Buna ziua, Vreau sa deschid un SRL-D si am mare nevoie de ajutor in ceea ce priveste codurile CAEN- am gasit descrierea lor, dar nu am gasit niciunde ce ... (vezi toată discuția)
De unde pot sa stiu ce anume pot face pe un anume cod caen? samyku samyku Buna ziua, Mi-am deschis de curand o firma si m-am autorizat pe un cod caen pe care am activitatea principala. Insa m-am mai autorizat pe inca 3 coduri ... (vezi toată discuția)