avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Act de încetare a chiriei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Act de încetare a chiriei

Bună. Am avut un spațiu închiriat unei firme. Au plecat. Când am vrut să le scot din evidență la finanțe, am aflat că trebuia să facem un act de încetare a chiriei, fapt de care nu am știut. Firma respectiva nu este de găsit, proprietarul fiind italian, o fi plecat din țară. Nu este o modalitate de a face ceva, un act pe propria răspundere, că nu mai sunt în chirie la mine? Azi mâine vine un alt chiriaș, și mă trezesc că plătesc impozit pentru doi.
Mulțumesc anticipat.#-o
Cel mai recent răspuns: muzsi de la Deva , utilizator 05:38, 3 Decembrie 2010
Trimiteti o adresa de incetare a chiriei la firma careia i-ati inchiriat spatiul, cu confirmare de primire, in care specificati faptul ca daca nu dau curs invitatiei Dvs in termen de .... zile contractul se reziliaza de drept. Daca vi se intoarce corespondenta cu "adresant negasit", mergeti la finante, eventual in audienta la seful serviciului si explicati situatia. Trebuie sa se poata rezilia. Este aiurea sa platiti impozit pe ceva ce nu incasati. Succes!
in astfel de situatii se recomanda sa notificati prin executorul judecatoresc incetarea contractului. procedura o va indeplini executorul la ultima adresa cunoscuta a locatarului...
va multumesc mult.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere - formalitati, sistarea impozitului utilizator35 utilizator35 Buna ziua, In calitate de persoana fizica am inchiriat o camera unei PJ pentru sediu social. In ultima luna nu mi-a mai platit chiria si in contractul de ... (vezi toată discuția)
Valabil act aditional fara semnatura unei parti? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o problema. Am inchiriat un apartament unei persoane fizice pe baza de contract, vizat de Adm Financiara. Contractul a fost incheiat pe o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract chirie si de luare in spatiu ???rog sa-mi dati un sfat ! radutzublue radutzublue Buna seara.Pe data de 1.Oct.2014 am inchiriat un apartament cu contract de chirie pe durata de 1 an.Contractul a fost inregistrat la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)