avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate beneficia de somaj?

O salariata care in ultimele 24 de luni a lucrat astfel:
01.12.2008 -10.02.2009
04.01.2010 - 04.04.2010
08.07.2010 - 17.12.2010 ( expira preavizul ca urmare a desfiintarii postului)
poate beneficia de somaj neavand cele 12 luni de contributie?
Mentionez ca de la prima angajare in 2002 si pana la data de 08.07.2010, aceasta a lucrat , cu intreruperi , aproape 33 luni ( 2 ani si 9 luni).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:43, 2 Decembrie 2010
Fara 12 luni lucrate la un program normal nu puteti beneficia de ajutor de somaj, si nu stiu daca nu cumva de la anul vor fi necesare 18 luni.
In ultimele 24 de luni salariata nu are 12 luni lucrate si cotizate la somaj asa ca nu poate beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta somaj Andrelina Andrelina Buna seara tuturor. Sunt o novice in ale resurselor umane si \" am dat cu nasul \" de o mica problema. Am un angajat care a lucrat la aceasi firma timp de ... (vezi toată discuția)
Somaj pt.salariat angajat cu cim perioada determinata luiza moldovan luiza moldovan buna ziua, in cazul unui salariat angajat cu CIM pe perioada determinata,am urmatoare a intrebare: in cazul in care se desfiinteaza postul inainte de ... (vezi toată discuția)
Somaj mirabelaeliza mirabelaeliza Daca sunt angajat pe perioada determinata, pot beneficia de somaj dupa expirarea perioadei? M-am angajat pe 08.10.2009, iar contractul de munca s-a incheiat ... (vezi toată discuția)