avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitarea judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitarea judecatoreasca

daca am fost condamnat la 2 ani,prin decizia penala 260/A/17.05.2005,pentru art.77din OUG195/2002,cand pot face cererea de reabilitare? va multumesc
Dupa 4 ani de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare sunt inlaturate interdictiile si incapacitatile ce decurg din sanctionarea dumneavoastra.Reabilitarea este una de drept.
Poate fi constata si pe cale judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea pedepsei aplicate neluvot2008 neluvot2008 Buna ziua!Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza pentru o reabilitare in cazul incheierii perioadei de supraveghere pentru o pedeapsa cu suspendare.As dori ... (vezi toată discuția)
Cat timp am cazier ? Raaazvy Raaazvy [quot]D.p. 492 - În baza art.385/15 pct.2 lit.d Cod procedură penală, admite recursul declarat de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă înalta Curte ... (vezi toată discuția)
Reabilitare - de drept sau judecatoreasca familistu familistu buna ziua o persoana condamnata la 2 ani cu suspendare cu 4 ani de incarcare, dupa un an poate cere instantei stergerea cazierului, reabilitarea persoanei ... (vezi toată discuția)