buna,am cumparat un vw la schimb cu un opel si diferenta de bani...a fost totul ok pana intro zi cand ma oprit politia si mi sa zis ca masina e furata:adevarata poveste e ca adevaratul proprietar al masini isi comstruia o casa.si sa inteles cu constructorul sai dea masina sa isi faca treaba,adica sa aduca oameni la munca si sa se foloseasca de ea.masina fiind ca un fel de avans sau ceva de genu...au facut oameni contract si noul 'proprietar' mia vanduto mie danduse adevaratul proprietar si a disparut din localitatea respectiva...
la politie miau lasato mie in custodie pana la finalizarea anchetei...interbarea cea mare e:ce sanse are adevaratul proprietar sa isi recupere masina si eu ce voi pati in cazul in care or sa ia ei?sunt foarte nelamurit in acest caz,ce sa fac?sa o vand sa imi recupar o parte din bani sau ce sa fac?
Tranzactia trebuia facuta pana la capat, cu alte cuvinte, ori de cate ori s-a schimbat proprietarul trebuia reinscrisa pe noul proprietar. Doar un contract de mana nu va face proprietar pe un bun. Proprietarul de drept isi va primi masina iar Dvs il puteti actiona in instanta pe cel caruia i-ati dat banii, care si el la randul lui il poate da in judecata pe celalalt, si tot asa...
Culpa dvs ca ati incheiat tranzactia cu un tert care nu figura in cartea de identitate auto drept proprietar
Proprietarul de drept va recupera auto,iar dvs daca aveti interes ,puteti actiona in instanta persoana de la care ati cumparat auto
Detineti cvc,sunteti mentionat in cartea de identitate auto?
Masina vanduta
Mirelascu
Buna seara,
platesc impozit pentru o masina pe care am vandut-o pe baza unui contract de vanzare cumparare. Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, ce pot sa ... (vezi toată discuția)