avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poate sa fie concediata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poate sa fie concediata?

sotia mea este in indemnizatie copil si a facut cerere sa inceapa cu 8 luni mai devreme.
Cineva i-a comunicat ca daca vine la munca la cerere poate orcand sa fie concediata.
Va rog sa imi comunicati daca este asa.
Multumesc.
George
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 11:09, 2 Decembrie 2010
Nu are nici o legatura, e o prostie. Ar mai fi putut intarzia, dupa parerea mea, datorita faptului ca ai nostri guvernanti au un proiect de lege prin care le da mamelor care se intorc la lucru niste bani in plus. Daca tot a facut cererea de intrerupere CIC, sa isi dea tot interesul sa faca fata noilor atributii la locul de munca, si sa sperati ca firmei ii merge bine pentru a nu fi nevoita sa faca restructurari.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca din cic inainte de 2 ani in alt departament marianastamate marianastamate Buna ziua. In luna august 2011 fetita mea face 2 ani si ar trebui sa ma intorc la lucru. Anul acesta la inceputul lunii noiembrie am fost si am vorbit cu sefa ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din ccc,dar postul este restructurat florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Anul trecut in luna iunie am primit decizie si notificare ed restructurare a postului,eu eram gravida la acea perioada (i-am instiintat in scris), ... (vezi toată discuția)
Demisie impusa valeanurazvan valeanurazvan Buna ziua, Sotia a intarziat la locul de munca 45 de min, mentionez ca nu a mai avut abateri sau cercetari disciplinare. pe motivul intarzieri ii s-a ... (vezi toată discuția)