avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rezilierea contractului de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rezilierea contractului de credit

se mai poate face ceva in cazul rezilierii unui cotract de credit?nu am servici si nu am mai putut sa platesc ratele.este in credit de nevoi personale fara garantii.
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:27, 2 Decembrie 2010
Indiferent de ce tip de contract este vorba banca isi va recupera banii.
Incercati sa faceti o reesalonare a ratelor. Pentru asta mergeti la banca si vorbiti cu ei poate gasesc o solutie.
acum toata suma e scadenta si banca va poate executa silit.
lacramioara542 a scris:

se mai poate face ceva in cazul rezilierii unui cotract de credit?nu am servici si nu am mai putut sa platesc ratele.este in credit de nevoi personale fara garantii.


Un credit restant nu poate fi anulat prin reziliere de contract. Banca va face toate diligentele necesare sa-si recupereze creanta, asa cum v-a spus si colegul meu, mai sus. Daca nu puteati plati din motive financiare, ar fi fost fair play sa mergeti la banca si sa justificati starea financiara in care va aflati, cerand o rescadentare a creditului, inainte sa inregistrati restentele respective. Asadar, vor trece la executare silita si vor recupera creditul, fara indoiala.......#-o :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare banca elamika elamika nu am reusit sa platesc ultimile luni dar am platit mereu cum am putut.Acum mi a venit o notificare daca nu platesc suma de 1600 ron in termen de 10 zile ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale garantat cu ipoteca antze antze Parintii mei sunt garanti ipotecari la un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca incheiat acum 3 ani. Pana in ianuarie 2009 toate ratele au fost ... (vezi toată discuția)