avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general marfa primita cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

marfa primita cu titlu gratuit

buna ziua

ma confrunt cu urmatoarea problema:

administratorul societatii noastre a dat gratuit firmei o centrala
termica, centrala pe care noi am vandut-o catre o alta firma .
cum inregistrez marfa primita cu titlu gratuit, eu stiu ca trebuie inregistrata astfel 371= 758 la valoarea justa
ce documente justificative sunt necesare pentru inregistrarea in contabilitate a centralei primita cu titlu gratuit?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 10:09, 3 Decembrie 2010
o fi nevoie de un evaluator#-o
mai mult ca sigur ca este nevoie de evaluator sau de cineva de la tehnic.
problema se pune de ce documente am nevoie pt. inregistrarea in gestiune?
contract de donatie.
contract de donatie autentificat la notar sau contact de donatie semnat si stampilat intre firma si administrator.
numai la notar e valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare aviz marfa cu valoare zero cristina29 cristina29 Buna ziua! Firma noastra a primit de la un furnizor un aviz in care sunt specificate produsele, cantitatile, preturile unitare si valorile corespunzatoare, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociație adinageorgeta adinageorgeta Bună ziua! 1.Cum se poate înregistra pe asociație bunurile cumpărate și plătite pe numele președintelui asociației,bunuri care au fost donate în ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marfa primita cu titlu gratuit vdeny vdeny Buna ziua, O societate primeste marfa gratis cu un aviz. Eu inregistrez avizul la o valoare justa (371 = 408 100 lei), cum inchid contul 408? este corect ... (vezi toată discuția)