avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Consum combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Consum combustibil

Buna ziua,

Reprezentand o firma de distributie de tip SRL, am inteles de la serviciul nostru de contabilitate ca poate fi decontat lunar numai o anumita cantitate de combustibil destinat consumului autovehiculelor proprii, in baza unor legi specifice.
Avand in vedere totusi ca firma este o firma exclusiv de distributie, cu livrare la domiciliu/sediul firmei, evident ca acest consum este ceva mai mare decat cel prevazut de lege pentru SRL-uri. Exista cumva vreo exceptie pentru firmele de distributie care sa prevada cumva % (procent din valoarea marfii distribuite)?
Va rog furnizati-mi un link catre o lege care prevede explicit nivelul maxim al decontului de combustibil auto pentru firmele SRL Distributie.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Smart_Fair , utilizator 17:42, 3 Decembrie 2010
Aveti aici O.U.G. 34/2009 -ceea ce va intereseaza gasiti la Capitolul V - Masuri in domeniul politicii fiscale -art. 32 . Reglementarea respectiva este in vigoare pana la data de 31 dec . 2010 si este stipulata si in Codul Fiscal.

[ link extern ]
Mii de multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in acte contabile cheltuiala combustibil loredana.s loredana.s Buna ziua! As avea o intrebare. O firma de distributie,respectiv depozit en gros care este la inceput de activitate si nu are inca angajat un agent,in ce ... (vezi toată discuția)
Subiect interesant in atentia expertilor contabili ContSters42967 ContSters42967 Am gasit o dezbatere intre avocati pe forum si cred ca expertitii contabili si consultantii fiscali sa-si exprime punctul de vedere, sa aduca argumente si sa ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru masina niko79 niko79 Buna ziua! Tin contabilitatea unui SRL si ma intereseaza daca se poate incheia un contract de comodat pentru masina intre administrator (asociat unic), in ... (vezi toată discuția)