avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită IMPRUMUT NERESTITUIT
Discuție deschisă în Executare silită

IMPRUMUT NERESTITUIT

In urma cu trei ani , am imprumutat unui amic 7000euro "pentru cateva zile "a zis el.Tranzactia s-a facut prin virament bancar.Dupa sapte luni am reusit sa recuperez 2000 de euro si sa obtin un contract de imprumut prin notariat .Cu toate ca a trecut si termenul din contract de 2 ani nu am reusit sa recupez nimic.Intre timp cu actul notarial,am fost la un executor judecatoresc,care mai mult m-a taxat decat mi-a recuperat,aproximativ700 de euro,executatul solicitand termen de gratie de 2 luni pentru restituirea imprumutului, timp in care acesta a instrainat toate bunurile ce le avea in proprietate.Acum executorul imi spune ca numai are cum sa-l execute.
Credeti ca as mai avea sanse sa recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: aprilie76 , utilizator 18:58, 2 Decembrie 2010
Da cu taraita sa-i puna poprire pe salariu.
In raport de bunurile instrainate ,care eventual puteau face obiectul executarii,exista posibilitatea promovarii de actiune revocatorie (pauliana)
bine zis ynocentta, mi-ai luat vorba de la gura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie pe baza unui contract notarial de imprumut gabytz74 gabytz74 Am de recuperat o suma de bani (50.000 RON) de la un individ. Au trecut 9 luni de la data scadenta. Actul pe care l-am semnat in fata notarului are titlu ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri vanzarea ? ? ? ajutor ! ! ! Marathon009 Marathon009 Iata situatia. I-am imprumutat lui X suma de 10.000 Euro pe o chitanta de mana. Am introdus actiune impotriva lui X avand ca obiect recuperare suma de bani. ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta gigipanait gigipanait Prin act notarial autentificat in 10.2004,in caz de neindeplinire a obligatiei asumate in contract,a fost prevazuta in mod expres o clauza penala,respectiv ... (vezi toată discuția)