buna ziua,as vrea sa stiu daca dupa finalizarea cursurilor,la repartizarea pe post ti se va deconta chria pt ca eu sunt din provincie si daca voi prinde post in vreun oras va trebui sa locuiesc in chirie.multumesc!
Repet, un grefier CU STUDII SUPERIOARE, am inteles de la cineva ca la tribunal au salarii mai mari, lua 34 milioane acum nu stiu daca inainte sa taie salariile sau dupa si nu stiu daca avea vechime sau nu!De aceea cer o lamurire din informatii sigure;deci daca cineva are informatii sigure, rog sa-mi raspunda.
Multumesc!
Varul meu a terminat in octombrie SNG-ul si are 25 mil (cel putin atat mi-a zis, daca minte el mint si eu) in conditiile in care sunt taiate deja cele 25 de procente si are vechime in munca de 1-2 ani parca. O prietena care a terminat SNG-ul acum trei ani avea atunci imediat dupa SNG 19 mil cu vechime in munca de 6 luni, intre timp a terminat INM-ul si are mult mai mult............
cine posteaza salariile astea de 25 mil cu 1 an vechime habar nu are de salariile de grefier din sistem. eu am 7 ani vechime, gradul 1, cu studii superioare, absolventa SNG 2003, si câştig exact 2020 lei după reeducerea de 25%, iar între tribunal şi judecătorie nu e nici o diferenţă de salariu, numai pentru judecătoi operează gradaţia de tribunal, curte, ICCJ
Sng si inm
ContSters89182
Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)