avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sng cursuri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sng cursuri

buna ziua,as vrea sa stiu daca dupa finalizarea cursurilor,la repartizarea pe post ti se va deconta chria pt ca eu sunt din provincie si daca voi prinde post in vreun oras va trebui sa locuiesc in chirie.multumesc!
Cel mai recent răspuns: tiberiusylver , utilizator 10:32, 8 August 2011
pooooooftim??????? sigur ai scris suma corect sau poate glumesti? pe vremurile astea voua vi se deconteaza in limita a 430 eu?????? nu cred, nu vreau sa cred. te rog sa confirmi din nou suma, sau daca ai gresit, glumit, etc sa ne spui si noua
multumesc
Decontarea chiriei se face, probabil, ca si la magistrati. Nu e o suma fixa la nivel national, plafonul difera de la o localitate la alta. Sunt si orase in care plafonul sare de 430 euro.
430 de euro pe luna sau pe an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesia de grefier: pro ºi contra GoodnightLady GoodnightLady Bună ziua! Adresez următorul mesaj studenţilor sau absolvenţilor SNG. Am 23 de ani şi mă atrage mult meseria de grefier, deşi ştiu că implică ... (vezi toată discuția)
Lamurire ,va rog... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,cred ca postez unde trebuie dar nu am gasit nici o rubrica mai adecvata..deci cu scuzele de rigoare....va rog sa ma lamuriti cu acest sng...sunt ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)