avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incetare CIM - contestatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incetare CIM - contestatie

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :

Decizia de incetare a contractului de munca poate fi contestata dupa o perioada mai mare de 30 zile de la emiterea ei daca se dovedeste in instanta ca este un fals ?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: so2ro , utilizator 11:40, 3 Decembrie 2010
Ce sa fie un fals , decizia de incetare CIM ?
In ce consta falsul ??
Mi s-a desfacut contractul de munca incepand cu ziua in care mi-am depus demisia ( !!!! ). Se poate dovedi si faptul ca am stat in preaviz. Adica am muncit inca 15 zile de la data desfacerii contractului de munca
Buna ziua !
Termenul de contestare curge de la data comunicarii , care poatefi ( si e , de cele mai multe ori ) diferita de data emiterii ...
care ar fii scopul contestatiei? ca nu ati fost remunerat? pentru drepturi salariale neachitate termenul este de 3 ani!
Multumesc,
Sa presupunem ca data emiterii coincide cu cea a comunicarii.

Alte discuții în legătură

Demisie........ajutor!!! adriana_elena adriana_elena Buna ziua.Lucrez la un SRL dar eu nu am semnat nici un contract.Am fost la ITM sa vad daca este inregistrat iar cei de acolo mi-au zis ca este inregistrat.Deci ... (vezi toată discuția)
Demisie sau concediere manolachibeatrice manolachibeatrice in octombrie mi am dat demisia care nu a fost semnata de director ,dupa negocieri(marire salariu) m am intors la servici,iar directorul de la acea vreme mi a ... (vezi toată discuția)
Demisie Roxana2017 Roxana2017 Bună ziua , Va rog sa mi spuneți cum ar trebui sa procedez în cazul în care am fost data afara iar demisia mea a fost semnata de către angajator ? (vezi toată discuția)