avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie sau concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie sau concediere

in octombrie mi am dat demisia care nu a fost semnata de director ,dupa negocieri(marire salariu) m am intors la servici,iar directorul de la acea vreme mi a spus ca nu mi a incetat contractul de munca si ca totul a ramas la fel.In decembrie am fost concediata de noul director fara preaviz fara nici un act si mi a spus ca de fapt eu nu mai sunt angajata lor din octombrie si ca mi au desfacut contractul de munca prin acea demisie.Eu nu am primit nici un act care sa ateste faptul ca nu mai sunt angajata lor.In ianuarie am depus o sesizare la itm iar raspunsul lor a fost ca eu sunt inca incadrata in acea firma .Managerul spune ca trimis acea demisie si e posibil ca cei de la itm sa nu primeasaca sau sa nu si actulizeze datele.E posibil asa ceva? Daca merg in instanta se pot lega de acea demisie? eu am muncit la ei pana pe 21 decembrie 2012. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:48, 1 Februarie 2013
Buna ziua !
Puteti contesta in instanta acea concediere , termenul inauntrul caruia puteti introduce actiunea curgand de la data luarii la cunostinta a deciziei respective . Solicitati in scris acea decizie ... nu este posibil sa nu fie regasita incetarea CIM la ITM (daca s-a transmis REVISAL-ul actualizat la ITM de catre angajator ) .
Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are sarcina de serviciu și dreptul să semneze ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă prezint următoarea situație: Un coleg a depus o Cerere de demisie, conform art.81 alin.7 din Codul Muncii, republicat, Managerul ... (vezi toată discuția)
Care act trebuie să fie primul ? oanaportar oanaportar Care act trebuie să fie primul ? Bună seara ! Un angajat este cercetat disciplinar...... Și - a depus Demisia.... și a început Preavizul... ... (vezi toată discuția)
Contract de munca niko36 niko36 buna ziua cum se poate sa ai contract de munca daca nu semnezi absolut nimic ? si cand pleci iti cer demisia dar nu ai semnat nimic se poate asa ceva? ... (vezi toată discuția)