avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incetare CIM - contestatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incetare CIM - contestatie

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :

Decizia de incetare a contractului de munca poate fi contestata dupa o perioada mai mare de 30 zile de la emiterea ei daca se dovedeste in instanta ca este un fals ?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: so2ro , utilizator 11:40, 3 Decembrie 2010
Buna seara,
Va multumesc pentru raspuns.
Am dovada faptului ca mi-am depus demisia ; am nenumarate dovezi ca in perioada de 15 zile de preaviz am muncit.
Referitor la sesizarile catre ITM..... am facut nenumarate, dar fara un raspuns clar. Se incearca musamalizarea multor nereguli din firma.
Totodata, as mai avea o intrebare : Daca ITM mi-a comunicat faptul ca mi s-a desfacut CIM conform deciziei nr....din data de..... se considera ca am luat act de acea decizie chiar daca nu am primit-o ? Sau doar daca am primit decizia si am semnat pentru ea ?
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
so2ro, utilizator
Numai daca ati semnat de primirea deciziei se considera ca ati luat act de acea decizie .
Va multumesc mult pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie........ajutor!!! adriana_elena adriana_elena Buna ziua.Lucrez la un SRL dar eu nu am semnat nici un contract.Am fost la ITM sa vad daca este inregistrat iar cei de acolo mi-au zis ca este inregistrat.Deci ... (vezi toată discuția)
Demisie sau concediere manolachibeatrice manolachibeatrice in octombrie mi am dat demisia care nu a fost semnata de director ,dupa negocieri(marire salariu) m am intors la servici,iar directorul de la acea vreme mi a ... (vezi toată discuția)
Demisie Roxana2017 Roxana2017 Bună ziua , Va rog sa mi spuneți cum ar trebui sa procedez în cazul în care am fost data afara iar demisia mea a fost semnata de către angajator ? (vezi toată discuția)