avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutoare salariale la iesirea la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutoare salariale la iesirea la pensie

In luna sepetembrie 2010 am fost declarat ,,inapt serviciul politie, inavaliditate gr II,, de catre Comisia Medico -Militara, si as vrea sa stiu care este baza legala de recuperarea a salariilor compensatorii sau ajutoare dupa caz intrucat in actele emise de guvern se precizeaza ,, nu se mai dau,,fara a fi abrogate prev Legii 360/2002, cu toate ca aceste drepturi sunt prev si in legea salarizarii unice
Va multumersc anticipat
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
mitrix, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jean Valjean , utilizator 16:54, 9 Mai 2011
Jean Valjean a scris:
Daca primesc o decizie NOUA, de pensie, ANUL ACESTA, nu mi se aplica legislatia de anul acesta? Ma gandesc, nu stiu si de aceea intreb. Nu ma pricep la jurisprudenta. Mai ales ca nu mai este trecuta nici legea 179/2004 art.27 care era pe vechea decizie.

Daca primiti o decizie noua de pensie anul acesta, in baza OUG nr. 1/2011 presupun, nu inseamna ca iesiti inca o data la pensie.

Regula este ca drepturile de pensie ale oricarei persoane se deschid o singura data. Adica orice persoana iese o singura data la pensie. Recalcularile ulterioare ale drepturilor de pensie nu echivaleaza cu iesiri succesive la pensie.
Multumesc foarte mult. Bineinteles ca nu ies din nou la pensie :); eu ma refeream la legi si nu la recalculari cu care este alta poveste :). Cred totusi ca ati inteles la ce ma refer.
Va multumesc pentru tot, eu ma duc in instanta cu un SCA care a gasit o mica "portita". Dupa ce ostilitatile vor fi fost terminate, am sa cer permisiunea sa scriu aici ce si cum. Pana atunci va doresc toate cele bune.

UN OM INFORMAT ESTE UN OM LIBER !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii StanciuM StanciuM Daca sunt pensionat medical M.Ap.N.din decembrie 2010 mai am vre-o sansa la salarii compensatorii.Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Ajutor salarial la trecerea in rezerva peter61 peter61 Am iesit la pensie din cadrul MAI in 01.12.2009 si beneficiez la ierirea la pensie de salarii considerate ca ajutor la trecerea in rezerva.Aceste salarii nu ... (vezi toată discuția)