avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ipoteca banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ipoteca banca

daca un imobil este in litigiu poate fi pus ipoteca. multumesc
Cel mai recent răspuns: adumitroaie florin , utilizator 14:01, 6 Decembrie 2010
ma indoiesc ca banca ar accepta sa puna ipoteca pe un imobil care nu este "curat"
daca ar accepta banca ipoteca in cazul acesta unde as putea sa apelez
duceti la banca actele care vi se cer. ei va analizeaza dosarul, daca raspunsul este pozitiv, juristul bancii redacteaza contractul de ipoteca pe care il veti semna impreuna cu reprezentantul bancii in fata notarului public.
ma scuzati nu am fost destul de concret . am cumparat un apartament cu factura dar societatea nu mi-a facut act notarial in momentul de fata suntem in proces dar ma intereseaza daca poate ipoteca imobilul
notati litigiul respectiv in Cartea Funciara a imobilului.

Alte discuții în legătură

Inscriere carte funciara adumitroaie florin adumitroaie florin cum pot sa inscriu un apartament in cartea funciara achizitionat cu factura si chitanta fiscala, dar in care se afla si un litigiu intre mine si vanzator si ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament ipotecat Evelyne31 Evelyne31 Buna ziua, As vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in care vreau sa cumpar un apartament care este ipotecat. Ce acte trebuie sa imi aduca ... (vezi toată discuția)